Over ons

OVER MORETOADD.

Het idee voor MoreToAdd ontstond aan de koffietafel, waar we onze ervaringen deelden over de uitdagingen van traditionele werving. Met een achtergrond in online marketing beseften we al snel dat social media niet alleen een platform is voor connecties, maar ook een ongeëvenaarde bron voor het ontdekken van verborgen talent.

Onze online marketingexpertise stelt ons in staat om strategieën toe te passen die de juiste mensen bereiken op de juiste plaatsen. Door gericht te adverteren en proactief te zoeken op sociale media, vinden we niet alleen kandidaten die open staan voor nieuwe kansen, maar ook de ideale kandidaat die nu elders werkzaam is.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen ons vermogen om kandidaten te vinden, maar om de juiste kandidaten te vinden via een uniek en persoonlijk sociaal media traject. Onze aanpak gaat verder dan een transactionele relatie; het draait allemaal om het begrijpen van de persoon achter het profiel en het matchen van individuen met de cultuur van jouw bedrijf.

Onze voordelen

60%

Ontdek aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met traditionele werving en selectie.

91%

Ervaar een indrukwekkende succesratio bij het invullen van vacatures, met onze bewezen effectieve aanpak.

20 DAGEN

Profiteer van onze snelle en efficiënte werkwijze waarme we vacatures gemiddeld binnen 20 dagen invullen.

Velen gingen jou al voor!

KLAAR OM SLIMMER TE WERVEN?

Bouw samen met ons verder aan een sterk team. Omdat slimme bedrijven weten dat de sleutel tot succes ligt bij de juiste mensen.

CONTACTEER ONZE COLLEGA'S

Heb je nog vragen?