Recruitment marketing

Ben je op zoek naar hoogwaardige kandidaten voor een functie binnen jouw bedrijf? Ontdek onze essentiële oplossing voor snelle, efficiënte personeelswerving. Binnen een tijdsbestek van slechts 48 uur kunnen wij zorgvuldig geselecteerde kandidaten leveren, die perfect passen bij jouw unieke eisen en bedrijfscultuur.

DE VOORDELEN VAN MORETOADD.

Bij MoreToAdd snappen wij de noodzaak van goed personeel. Onze werving & selectie kenmerkt zich door: snelheid, transparantie, efficientie en goede tarieven. 

Onze unieke werkwijze stelt ons in staat om bewezen effectief te werven binnen iedere branche, dus ook voor jou!

60% KOSTENBESPAREND

Ontdek aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met traditionele werving en selectie.

91% SLAGINGSPERCENTAGE

Ervaar een indrukwekkende succesratio bij het invullen van vacatures, met onze bewezen effectieve aanpak.

20 DAGEN LOOPTIJD

Profiteer van onze snelle en efficiënte werkwijze waarme we vacatures gemiddeld binnen 20 dagen invullen.

Velen gingen jou al voor!

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we jou meer over onze innovatieve werkwijze en bepalen we welk pakket het beste aansluit op jouw behoeften en doelstellingen.

Advertentiecreatie

Laat ons ervaren team het gehele proces van advertentiecreatie voor je verzorgen, met speciale aandacht voor detail en maatwerk. Wij begrijpen dat elke vacature uniek is, en daarom is een opvallende advertentie essentieel in de competitieve arbeidsmarkt.

Binnen 48 uur sollicitanten

Efficiëntie staat bij ons voorop. Dat betekent dat je binnen 48 uur na het starten van het proces de eerste sollicitanten ontvangt. Breng jouw team snel naar nieuwe hoogten!

EEN KRACHTIGE GARANTIE.

Bij MoreToAdd gaan we verder dan alleen beloften; we bieden een garantie op een minimaal aantal hoogwaardige sollicitanten die nauwkeurig aansluiten op jouw vereisten. Dit geeft jou de zekerheid dat we niet alleen snel handelen, maar ook resultaten leveren die voldoen aan jouw verwachtingen.

KLAAR OM SLIMMER TE WERVEN?

Bouw samen met ons verder aan een sterk team. Omdat slimme bedrijven weten dat de sleutel tot succes ligt bij de juiste mensen.