Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

MoreToAdd onderscheidt zich door een innovatieve combinatie van werving en online marketing. We benutten de kracht van social media voor gerichte werving, wat resulteert in hoogwaardige matches en een unieke aanpak die verder gaat dan traditionele methoden.
De doorlooptijd varieert, afhankelijk van de specifieke functie en marktomstandigheden. Ons doel is altijd om efficiënt en effectief te werken, waarbij we streven naar een snelle plaatsing zonder concessies aan kwaliteit. We streven ernaar om de vacature binnen 1-4 weken in te vullen.
We beginnen met een grondig gesprek om jouw bedrijf, de vacature en de gewenste kandidaat te begrijpen. Belangrijke details zijn onder meer functie-eisen, bedrijfscultuur en specifieke verwachtingen. Daarna ontvangen we graag foto’s van het bedrijf zodat we de campagnes in je eigen huisstijl kunnen maken

Wij begrijpen het belang van vertrouwelijkheid. Alle informatie die we ontvangen, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Ons team is toegewijd aan ethische praktijken en de bescherming van bedrijfsgevoelige gegevens.

Online marketing is de kern van onze wervingsstrategie. We gebruiken geavanceerde technieken op sociale media om de juiste kandidaten te bereiken, waarbij we de kracht van digitale kanalen benutten voor gerichte en effectieve werving.
Diversiteit is prioriteit bij MoreToAdd. We implementeren inclusieve wervingspraktijken, waarbij we proactief streven naar een gevarieerde kandidatenpool die verschillende achtergronden en perspectieven vertegenwoordigt.
Onze doelgroepanalyse omvat zowel demografische als gedragsmatige factoren. We maken gebruik van geavanceerde analyse hulpmiddelen en marktonderzoek om een diepgaand inzicht te krijgen in de doelgroep, waardoor onze werving nauwkeurig is afgestemd op de beoogde kandidaten.
Kwaliteitsborging staat centraal in onze werkwijze. We hanteren strikte selectiecriteria, inclusief grondige interviews en evaluaties, om ervoor te zorgen dat voorgestelde kandidaten niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij de bedrijfscultuur en waarden.
We begrijpen dat niet elke match perfect is. Als een geplaatste kandidaat niet aan de verwachtingen voldoet, zullen we samenwerken om snel een passende oplossing te vinden, inclusief eventuele vervangingsmogelijkheden.
Bij meerdere vacatures werken we samen om een gestroomlijnd proces te waarborgen. We plannen zorgvuldig, verdelen middelen efficiënt en bieden continu communicatie om elke vacature met dezelfde toewijding te behandelen.
We hechten veel waarde aan transparante communicatie. Tijdens het hele proces houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang, delen we relevante informatie en staan we open voor feedback om de samenwerking te optimaliseren.
Wij hechten groot belang aan privacy. Alle sollicitanten gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens strikte privacyrichtlijnen. We delen alleen relevante informatie met toestemming en zorgen voor een veilige gegevensbeheer praktijk.
Na plaatsing behandelen we sollicitanten gegevens met uiterste zorg. We respecteren privacywetten en zullen sollicitanten gegevens niet hergebruiken zonder expliciete toestemming van de betrokken partijen.

KLAAR OM SLIMMER TE WERVEN?

Bouw samen met ons verder aan een sterk team. Omdat slimme bedrijven weten dat de sleutel tot succes ligt bij de juiste mensen.